PANEX D.O.O. iz Sočkovca-Petrovo, je firma osnovana 2001. godine.

Firma je, prije svega, počela da se bavi prodajom I servisom svih vrsta industrijskih vijčanih i klipnih kompresora kao i polovnih viljuškara, što je i danas glavna djelatnost. Naš tim od obučenih servisera će odgovoriti svakom vašem zahtjevu, kako na terenu, tako I kod nas u servisu.

Posjedujemo servisna vozila, obučene servisere, tako da smo u mogućnosti da na Vaš poziv za servis odgovorimo odmah.

U slučaju da se radi o većem kvaru ili servisu za koji je potrebno više vremena, u mogućnosti smo da damo u zamjenu naš viljuškar ili kompresor dok vaš ne bude servisiran i ispravan.

Naša firma je ovlašćeni distributer i serviser fabrika „COMPRAG“ Njemačka, „IES“ Italija, „AEG-FIAC“ Italija, „PERMON“ Češka, koje proizvode industrijske vijčane, klipne kompresore, pneumatski alat i dodatnu opremu.

Polovne viljuškare uvozimo iz Evropskih zemalja (Njemačka, Švajcarska, Francuska) servisiramo ih i prodajemo sa garancijom. Za viljuškare posjedujemo najnovije dijagnostičke uređaje kao i specijalno obučene servisere.

PANEX D.O.O. je ovlašćeni distributer firme „JASZ-PLASZTIK“, za uvoz i distribuciju trakcionih baterija za viljuškare.

Ostale djealtnosti kojima se bavimo su prodaja I servis industrijskih usisivača, mašina za čišćenje tvrdih podova i mašina za pranje pod visokim pritiskom na toplu i hladnu vodu.

KONTAKTIRAJTE NAS

    PANEX DOO

    Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi proizvoda, servisa ili su vam potrebne druge informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.